Agregate

Agregate de balastiera si de cariera

Dotarile de care dispunem, seriozitatea cu care abordam fiecare proiect si profesionalismul angajatilor ne recomanda pentu orice lucrare, indiferent ca e vorba despre fundatii, degajari, nivelari terasamente, diguri, decopertari,transport sau amenajari interioare/exterioare pentru case, vile, spatii comerciale, spatii destinate birourilor si nu numai.
Obiectivul principal al societatii este mentinera in permanenta la cel mai inalt nivel calitativ a activitatii prestate si consolidarea reputatiei dobandite privind calitatea si siguranta lucrarilor executate.
Onoarea cuvintului dat si flexibilitatea pretului ne fac profesionisti si seriosi in competitia de a avea un client multumit pentru ca a apelat la servicile noastre.
De asemenea, beneficiarul lucrarilor este considerat partenerul nostru, de aceea noi facem tot ce ne sta in putinta sa ii venim in ajutor, indiferent de dificultatea situatiei.
Balastierele sunt amplasate in albiile si/sau terasele raurilor, acolo unde exista depozite de materiale aluvionare. Agregatele de balastiera sunt obtinute in urma prelucrarii balastului in vederea producerii de nisipuri si pietrisuri.
Betoane
Datorita proprietatilor speciale, agregatele sunt utilizate pe scara larga in productia betonului industrial, pentru drumuri, poduri, locuinte si a betonului special.
Betonul este unul dintre materialele cele mai versatile si predominate din lume, fiind parte integranta a vietii noastre zi de zi.
De la fundatiile care sustin casele la drumurile realizate cu ajutorul betonului rutier, la trotuare, alei si multe altele, betonul poate fi gasit pretutindeni.
Uniformitatea granulozitatii agregatelor face ca acestea sa fie utilizate cu succes in industria prefabricatelor din beton. In plus, lipsa impuritatilor argiloase si a substantelor organice transforma intr-un atuu important excelentele caracteristici mecanice ale acestora.
Agregatele sunt utilizate in productia de:
• prefabricate din beton armat si precomprimat;
• dale din beton armat si precomprimat;
• tuburi de canalizare, reductii, elemente de canal;
• elemente de termoficare, camine modulare;
• elemente de acoperis din beton precomprimat;
• elemente prefabricate pentru autostrazi, drumuri, poduri;
• elemente de gradina din beton;
• elemente prefabricate pentru imprejmuiri, garduri din beton;
• placi, borduri, pavele, dale, buiandrugi, grinzi, stalpi, etc.
Asfalt & Drumuri
Producem la standardele cele mai inalte materiale folosite la constructia de drumuri.
Colaborarea indelungata cu importante firme de constructii de drumuri, cunoasterea excelenta a sectorului de constructii drumuri precum si solutiile logistice eficiente permit crearea unor oferte optime, care indeplinesc toate asteptarile si nevoile clientilor.
Oferim agregate pentru:
• straturi de mixturi asfaltice (straturi de baza, straturi de legatura si straturi de uzura);
• straturi de fundatii, straturi de forma si straturi de baza pentru sisteme rutiere (inclusiv stabilizate mecanic).
Servicii pentru industria constructiilor de drumuri rutiere
Venind in intampinarea solicitarilor clientilor nostri, oferim servicii de calitate superioara cat si solutii optime care garanteaza realizarea corespunzatoare a investitiilor in domeniul constructiilor de drumuri rutiere:
• Livrari catre statiile de producere a asfaltului sau pe santierele de constructii, in orice zona din tara. Agregatele sunt livrate la depozitele santierelor sau direct „pe coridorul” viitorului drum.
• Agregatele sunt transportate cu mijloace de transport auto sau CF.
• Posibilitatea de livrare a agregatelor in statii de cale ferata, in diverse tipuri de vagoane, in conformitate cu cerintele clientilor. La solicitarea clientului oferim servicii de descarcare/manipulare/incarcare a marfii si servicii de transport.
• Consultanta profesionala cu privire la aspectele tehnice, ajutor in selectarea materialelor optime si in elaborarea retetelor.
• Contracte, totale sau partiale, de furnizare de agregate.
La solicitarea clientului, punem la dispozitie rezultatele analizelor si testelor efectuate, pe agregatele noastre, in conformitate cu standardele europene armonizate: SR EN 13043, SR EN 13242.
Asfalt
Produsele folosite pentru straturile de mixturi asfaltice sunt agregatele de cariera (andezit, dacit, bazalt, granit), agregatele de balastiera (nisipuri si pietrisuri de rau) si amestecurile de agregate.
Fractii folosite pentru straturile de mixturi asfaltice:
agregate grosiere: 4/8 mm, 8/16 mm, 16/25 mm, 16/31.5 mm;
• nisipuri: 0/2 mm;
• amestec de agregate: 0/4 mm.
Agregatele grosiere, nisipurile si amestecurile de agregate au un continut foarte scazut de impuritati, permitand respectarea retetelor mixturilor asfaltice si respectarea proportiilor exacte ale tuturor componentelor. Acestea pot fi utilizate in toate straturile de mixturi asfaltice, la drumuri si strazi de orice clasa sau categorie.
La solicitarea clientilor furnizam orice tip de agregate, in conformitate cu specificatiile indicate de client.
Adaos – filerul, conform SR-EN13043, este folosit in toate straturile de asfalt si are ca scop imbunatatirea calitatii si durabilitatii imbracamintilor asfaltice si cresterea rezistentei la trafic.
Fundatii si straturi rutiere
Produsele folosite pentru fundatii si straturi rutiere (inclusiv stabilizate mecanic) sunt agregatele de cariera (andezit, dacit, bazalt, granit), agregatele de balastiera (nisipuri si pietrisuri de rau) si amestecurile de agregate.
Fractii folosite pentru fundatii si straturi rutiere:
• agregate grosiere: 4/8 mm, 8/16 mm, 16/31.5 mm, 31.5/40 mm, 31.5/63 mm, 40/63 mm, 63/80 mm;
• agregate fine: 0/2 mm, 0/4 mm;
• amestecuri de agregate: 0/8 mm, 0/16 mm, 0/31.5 mm, 0/40 mm, 0/63 mm, 0/80 mm.
Agregatele pentru fundatii si straturi rutiere sunt caracterizate printr-o granulozitate continua, rezistenta la inghet-dezghet si o buna portanta.
Toate agregatele noastre, folosite in constructia de drumuri rutiere, sunt certificate de catre un Organism de certificare notificat de Comisia Europeana pentru atestarea conformitatii produselor, in conformitate cu directiva 89/106/EEC (marcaj cu simbolul CE).
La solicitarea clientilor furnizam agregate de orice alte dimensiuni, in conformitate cu specificatiile indicate de client.

Nisipul si pietrisul sunt roci sedimentare neconsolidate care se afla in albiile minore sau in terasele raurilor, in depozite glaciare (morene) sau eoliene.
Elementele care formeaza nisipurile si pietrisurile din terase sau albii minore pot proveni din roci metamorfice, magmatice sau sedimentare in functie de formatiunile strabatute de cursul de apa. Nisipurile si pietrisurile alcatuiesc sesul aluvionar al cursurilor mediu si inferior al tuturor raurilor.
Lafarge exploateaza si proceseaza materialul provenit din terasele raurilor Arges, Prahova, Buzau si Moldova, obtinand agregate naturale.
Nisipuri si pietrisuri spalate, sortate si concasate se obtin in balastierele:
• Nedelea pe raul Prahova, judetul Prahova,
• Fusea pe raul Arges, judetul Dambovita,
• Gradinari pe raul Arges, judetul Giurgiu,
• Vadu Pasii pe raul Buzau, judetul Buzau,
• Boureni pe raul Moldova, judetul Iasi.

Agregatele din nisip si pietris se folosesc la fabricarea betoanelor si sapelor de orice clasa, la fabricarea prefabricatelor din beton, la tencuieli, la fabricarea mixturilor asfaltice, la fundatii si straturi de drumuri rutiere, in industria mortarelor si adezivilor, sub forma de amestec de agregate nelegate sau legate hidraulic precum si la constructii de cai ferate.
Oferta de agregate naturale din balastierele noastre cuprinde:
• nisipuri,
• agregate grosiere,
• amestec de agregate,
in urmatoarele fractii: 0/1 mm, 0/2 mm, 0/3 mm, 0/4 mm, 4/8 mm, 8/16 mm, 16/25 mm, 16/31 mm, 7/31 mm, 31/70 mm, 0/31 mm, 0/63 mm.
La cererea clientilor si in cazul unor comenzi mari, se pot produce orice alte fractii granulare.
Sorturile se obtin prin sortarea si spalarea materiei prime (balast), sau prin concasare, sortare, si spalare.

20 Comments

 1. Helpful information. Fortunate me I found your website unintentionally,
  and I’m shocked why this accident did not came about earlier!
  I bookmarked it.

 2. This paragraph gives clear idea designed for the new people of blogging, that actually how
  to do running a blog.

 3. sbobet says:

  Very shortly this web page will be famous amid all blogging visitors, due to it’s fastidious articles or
  reviews

 4. mytraingames says:

  Fantastic beat ! I wish to apprentice whilst you amend your site, how could i subscribe for a
  weblog site? The account helped me a applicable deal. I have been tiny bit familiar of this your broadcast offered brilliant transparent
  idea

 5. mytraingames says:

  You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter
  to be really something which I think I would never understand.
  It seems too complex and extremely broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 6. I lօve a
  deep burn while lifting and welcome muscle sorеneѕs the day after.
  I’vе grown to understand the way my body
  reacts to certain thіngs and soo і pay attention to whicҺ exercises make the most muscle ѕoreness after doing them.Thhe timіng waѕ perfect,
  aѕ Gamecock wanted original titles to promote.

 7. curs valutar says:

  Pur si simplu perfect. agregate, nisip, balast, pietris merita distribuit pe facebook.
  vedeti si linkul meu:

 8. Phen375 says:

  toate sun extrem de utile:
  nisip acvariu, pietris acvariu. Agregate de cariera merg si ele in unele acvarii.
  In acvariile mari poti sa pui si piatra tip C.F.R. sau CFR.

 9. Vanzare nisip,
  vanzare pietris, vand balast, agregate de balastiera.
  Beton, betoane, ciment, constructii Bucuresti si Ilfov.

 10. ORA exacta says:

  Cel mai bun articol despre agregate, nisip, balast, pietris pe care l-am citit
  Aici am gasit cele mai bune informatii despre beton. Am aflat cum pot sa obtin beton la un pret mai mic.

 11. friv juegos says:

  Nice respond in return of this difficulty with firm arguments and explaining
  the whole thing regarding that.

 12. what’s up http://www.fullgravel.com owner discovered your blog via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer dramatically increase laser targeted traffic from search engines to your website they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer most cost effective services to increase website traffic at this website
  To your success your friend
  Linda

 13. Nisip, Pietris, balast, agregate de balastiera si agregate de cariera.
  Toate materialele de mai sus sunt cele mai bune pentru lucrarile de constructii!
  I go frоm beig
  among the many oldest players within the league to now a roοkie coach.Bгightside’ opened the shօw along with the squintting hluse lights all
  on! The sets weɑved through some favorеd classіcs
  and new selections withuin the Battle Вorn
  release.
  Betwеeո 2007
  and 2010, if your coаlition ɑlleges the difficսlty existed, RBC Bank estіmates that Canadian industry saved as a minimum
  $500 million aaѕ a consequеnce of lowerpriced raw materials, saiɗ ѵan Heyningen.Once the website facts are
  in hwnd anyone can study all the services
  offeгed, thee hitting the round wth the proviԀer in tօwn, the various special dealѕ and running anԁ much more such details.

 14. discussion regarding this paragraph at this place
  at this web site, I have read all that, so now me also commenting here.|
  I am sure this paragraph has touched all the internet people, its
  really really nice article on building up new website.|
  Wow, this article is fastidious, my younger sister is analyzing such
  things, therefore I am going to tell her.|
  bookmarked!!, I love your website!|
  Way cool! Some very valid points! I appreciate you

 15. Schoene Seite :D

  Les classes sociales La socit issue du mlange arabo bantou du XIIe
  sicle au XVe sicle forme les fondements de la culture comorienne.Found this: SUNThink, you thought to look too,
  ;)Edit/add There also are LINUX and even an UBUNTU server version for them too.La valeur
  a étant choisie arbitrairement, on a alors, comme
  précédemment,Cela montre bien que \sqrtk;” en effet est positif, puisque le numérateur et le dénominateur de la dernière fraction sont tous deux positifs ce sont deux carrés!Observons qu’on a alors puisque le produit de et de est lorsqu’un nombre s’écrit sous forme de deux facteurs distincts, ceux ci sont de part et d’autre de sa racine carrée.La valeur a étant choisie arbitrairement, on a alors, comme précédemment,Cela montre bien que \sqrtk;”
  en effet est positif, puisque le numérateur et le dénominateur de
  la dernière fraction sont tous deux positifs ce sont deux
  carrés!

 16. Colaborarea cu firma voastra a fost excellent! Bravo va mai apelam.

 17. I have been surfing online more than three hours today,
  yet I never found any interesting article like yours.
  I could not resist from commenting.

  Thanks. I have read this post and if I could I want
  to suggest you few interesting things.

 18. Vand nisip, pietris si ballast pentru constructii si betoane.
  Vand beton de cea mai buna calitate.

 19. Hi there

  nice site, nisip, pietris, ballast, aggregate de balastiera.

 20. Buy Meridia says:

  Agregate de balastiera si de cariera. Astept sa reluam colaborarea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

question razz sad evil exclaim smile redface biggrin surprised eek confused cool lol mad twisted rolleyes wink idea arrow neutral cry mrgreen

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>